De BurBorrelTas

De BurBorrelTas: de tas met de lekkerste inhoud voor een supergezellige avond

Omdat iedereen nu veel thuis zit en minder te doen heeft, willen wij jou alle ingrediënten voor een gezellig avondje aanbieden. Daarom zijn we deze maand gestart met een nieuwe actie: de BurBorrelTas! Dit is een tas vól met hartige en zoete producten waar je alleen, samen of met het hele gezin van kunt genieten. Deze actie is mogelijk gemaakt door twee lokale kaaswinkels, en met het kopen van een tas steun je Burmania - zo kunnen wij weer leuke en nieuwe activiteiten organiseren. Daarom zou het geweldig zijn als je de actie (online) doorgeeft aan vrienden of familie.

Er zijn drie verschillende tassen om uit te kiezen: goed gevuld, rijk gevuld en extra gevuld. Zoals de namen al zeggen: de één bevat meer dan de ander. Zo zijn er kruidenkaasjes en dipstokjes, maar zitten er in grotere tassen ook warme chocolademelk en pinda’s. De drie formaten zijn voor verschillende prijzen beschikbaar, zie hieronder:

Goed gevulde tas  €12,50
Rijk gevulde tas    €15,00
Extra gevulde tas €25,00

De BurBorrelTas is te bestellen tot en met 25 maart, via de website hieronder. Je betaalt in één keer voor alle tassen die je bestelt. Je kunt dan zelf het geld voor alle tassen bij de juiste mensen inzamelen. Voor alle ingeschreven leden gaat de betaling zoveel mogelijk met een automatisch incasso. Voor niet-leden en bijzondere gevallen sturen wij een betaalverzoek. Nadat je besteld hebt, krijg je een bevestiging van je bestelling en ontvang je indien van toepassing aanvullende informatie over de betaling en het betaalverzoek. Als je de BurBorrelTas besteld hebt is hij op 2 of 3 april af te halen op ons clubgebouw ‘de Vesting’, of wordt hij bij je thuis bezorgd.

Wil je nou weten wat er precies in de tassen zit, of wil je er meteen één (of twee) bestellen? Kijk dan op www.burmania.nl/burborreltas voor meer informatie en voor het bestelformulier, of stuur een mailtje naar burborreltas@burmania.nl.