Jubileumweekend

Dit jaar staat bomvol met extra activiteiten ter ere van 90 jaar. In mei vindt het hoogtepunt plaats, namelijk het jubileumweekend.

Wat is het jubileumweekend?

Het jubileumweekend is voor iedereen die Burmania een warm hart toedraagt. We gaan met jong en oud een weekend weg om scoutingavonturen te beleven en mooie Burmania verhalen te maken. Iedereen is welkom, dus neem gerust oud-leden en vrienden & familie mee.

Dit weekend zal in het teken staan van een mysterieus thema rondom 90 jaar Burmania, namelijk: ‘De 90 jarige scout die uit het raam klom en verdween… ’

Eten, activiteiten en overnachten
Alhoewel het precieze programma nog even geheim blijft, kun je rekenen op verzorgde maaltijden tijdens je verblijf, maar ook op toneel, meerdere spelen overdag, een kampvuur in de avond, een aandacht op de zondagmorgen en een afsluitende activiteit.

Wanneer?

Zaterdag 11 t/m zondag 12 mei 2019. Je kan zowel het hele weekend mee als een dag.

Waar?

De locatie is het Uteringskamp van Boswachterij Grollo in de buurt van Elp en Schoonloo. Voor iedereen is er een kampeerterrein gereserveerd. Het verzoek aan ouders, familie en andere gasten nemen is om hun eigen tent of caravan mee te nemen. De bevers slapen samen met hun ouders op het ouderterrein. Jeugdleden vanaf 7 jaar slapen in groepstenten bij hun eigen speltak.

Download het programmaboekje

Programmaboekje kwijt geraakt in het bos of niet één gekregen? Download hem hier!