vrijwilliger worden plusscout leeuwarden

Plus-scouts

De plus-scouts is de gezellige speltak speciaal voor oudgedienden van Burmania van 18 jaar en ouder. Denk hierbij aan oud-leiding en mensen die zelf jeugdlid zijn geweest van de groep. Deze speltak is voor iedereen die niet elke zaterdag wil of kan helpen, maar wel af en toe de handen uit de mouwen wil steken. Plus-scouts helpen soms bij grote activiteiten zoals de jaarlijkse boerenkoolmiddag, bedenken een gave activiteit voor jeugdleden of ondersteunen de leiding een keer bij een spelmiddag.

Doe leuke dingen bij scouting

Daarnaast organiseren de plus-scouts hun eigen ‘opkomsten’. Eens per maand komen ze samen voor een leuke avond zoals een barbecue, dropping of thema-avond. Of gewoon om onder het genot van een hapje en drankje even gezellig bij te kletsen met elkaar.

Hoe werkt dat?

Wil jij verbonden blijven aan de groep, meedoen aan de groepsactiviteiten en/of af en toe een handje helpen? Word dan plus-scout! Als plus-scouts betaal je een lagere contributie van €17,50 euro per kwartaal. Hiermee help je ons ook want met dit geld ondersteunen we onze groep en Scouting Nederland. Je wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes binnen Burmania en ontvangt een aantal keer per jaar het Scouting Magazine. Plus-scout zijn is geheel vrijblijvend, je bepaalt zelf waar je aan mee doet.