95 jaar Burmania

Nieuwe Koning van Burmania

Jubileumspel in Leeuwarder Bos

Op zaterdag 23 maart was er veel te beleven in het Leeuwarder Bos. Wij hadden toen een groot spel opgezet ter gelegenheid van ons 95-jarige bestaan. We gingen in het spel op zoek naar een nieuwe koning die onze Scoutinggroep kon leiden. Aan het begin van het spel was er een nieuwe koning, maar die leek niet de beste plannen met onze groep te hebben. Daarom streden alle speltakken om de titel 'koning van Burmania'.

Klik hieronder verder om te ontdekken hoe het jubileumspel verliep. Daar vind je ook foto's en de aftermovie.

 

Jubileumweekend 25 en 26 mei

Jubileumweekend

Wanneer?: 25 en 26 mei
Waar?: Zwolseweg 17, 7731 BC Ommen
Wie?: Iedereen die maar wil. Echt iedereen. Oma’s, opa’s, vaders, moeders, broertjes, zusjes, etc.
Waarom? Om het leukste weekend van het jaar met zijn allen te beleven

Een maand geleden werd het thema voor het jubileumweekend bekend gemaakt. We gaan naar Burnarnia! Burnarnia is een land vol met magie en mysteries. En wij gaan hier een onvergetelijk weekend beleven vol met grote spelen en activiteiten. Hieronder staan de details van het weekend en een kleine uitleg over het jubileumweekend.

Wat is het jubileumweekend?
Elke 5 jaar viert Burmania haar verjaardag groots door met zijn allen op jubileumweekend te gaan. In dit jubileumweekend worden er door de vrijwilligers van Burmania spelen en activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Dit Weekend is namelijk voor iedereen. En daarmee bedoelen we ook echt iedereen. Via de QR-code of de link hieronder kun je kaarten kopen voor al je familie en vrienden. Het weekend is vanaf zaterdag tot en met zondag. Het is voor niet leden de bedoeling dat zij zelf een tent/caravan meenemen. Dit kun je aangeven bij de inschrijflijst die je kan vinden op de link hieronder. Jeugdleden slapen bij hun eigen speltak samen in een tent. Behalve de bevers. Deze slapen wel bij hun ouders/verzorgers.

Jubileum Festival

Wanneer?: 21 september
Waar?: Vesting en omgeving
Wie?: Iedereen die maar wil

Wat is er leuker dan een groot festival om te vieren dat we 95 jaar zijn geworden, een dag vol enorm leuke georganiseerde activiteiten. De voorbereidingen zijn al in volle gang, ook hier is iedereen welkom; Leden, oud-leden, vrienden, familie, buren, etc. Meer info volgt!

Merchandise

Een jubileumjaar betekent ook nieuwe Burmania kleding. In de aanbieding zijn jassen, t-shirts, sokken, mutsen en vesten. Zo kun je ook buiten Scouting laten zien dat je lid bent van onze jarige vereniging. Heb je vragen over prijzen, maten of wat dan ook? Je kan altijd terecht bij het winkeltje voor of na de opkomst, via winkeltje@burmania.nl of via deze link. Hou verder site, mail en socials in de gaten voor alle nieuwe producten!