95 jaar Burmania

Koning van Burmania 23 maart

Jubileum spel

Waar: Leeuwarder Bos
Wanneer: 23 maart 13:30-17 uur
Wie: alle jeugdleden van Burmania + stam

Koning van Burmania
Luc, onze voorzitter, vertrekt en laat ons over aan een tijdelijke leider met duistere plannen. Buitenbijeenkomsten worden verboden, stilte heerst, maar Burmania geeft niet op!
De dappere ridders zetten de gemene voorzitter af, maar nu staan we zonder leider. De oplossing? Een groot spel om de nieuwe koning te bepalen! De strijd om de troon begint – en jij bent uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Word jij de nieuwe koning van Burmania?

Jubileumweekend 25 en 26 mei

Jubileumweekend

Wanneer?: 25 en 26 mei
Waar?: Zwolseweg 17, 7731 BC Ommen
Wie?: Iedereen die maar wil. Echt iedereen. Oma’s, opa’s, vaders, moeders, broertjes, zusjes, etc.
Waarom? Om het leukste weekend van het jaar met zijn allen te beleven

Een maand geleden werd het thema voor het jubileumweekend bekend gemaakt. We gaan naar Burnarnia! Burnarnia is een land vol met magie en mysteries. En wij gaan hier een onvergetelijk weekend beleven vol met grote spelen en activiteiten. Hieronder staan de details van het weekend en een kleine uitleg over het jubileumweekend.

Wat is het jubileumweekend?
Elke 5 jaar viert Burmania haar verjaardag groots door met zijn allen op jubileumweekend te gaan. In dit jubileumweekend worden er door de vrijwilligers van Burmania spelen en activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Dit Weekend is namelijk voor iedereen. En daarmee bedoelen we ook echt iedereen. Via de QR-code of de link hieronder kun je kaarten kopen voor al je familie en vrienden. Het weekend is vanaf zaterdag tot en met zondag. Het is voor niet leden de bedoeling dat zij zelf een tent/caravan meenemen. Dit kun je aangeven bij de inschrijflijst die je kan vinden op de link hieronder. Jeugdleden slapen bij hun eigen speltak samen in een tent. Behalve de bevers. Deze slapen wel bij hun ouders/verzorgers.

Jubileum Festival

Wanneer?: 21 september
Waar?: Vesting en omgeving
Wie?: Iedereen die maar wil

Wat is er leuker dan een groot festival om te vieren dat we 95 jaar zijn geworden, een dag vol enorm leuke georganiseerde activiteiten. De voorbereidingen zijn al in volle gang, ook hier is iedereen welkom; Leden, oud-leden, vrienden, familie, buren, etc. Meer info volgt!

Merchandise

Een jubileumjaar betekent ook nieuwe Burmania kleding. Aan het begin van het jaar kun je nieuwe merchandise kopen. We houden nog geheim wat het precies gaat worden, maar wat dacht je van een muts of vest? Lekker warm op koude winterdagen. Zo kun je ook buiten Scouting laten zien dat je lid bent van onze jarige vereniging. Hou site, mail en socials in de gaten voor alle nieuwe producten!