Aanmelden zomerkamp 2024

Aanmelding zomerkampen

De website Scouts Online is de online administratieve applicatie van alle Scoutinggroepen van Scouting Nederland. Ook Burmania doet de administratie via dit systeem.

Via Scouts Online kunnen leden van Scouting veel dingen zelf regelen. Zo kunnen ze hun gegevens of die van hun kinderen wijzigen, facturen bekijken en zich inschrijven voor evenementen.

De kampaanmelding voor alle leden gaat digitaal via Scouts Online. De formulieren voor de kampen zijn via de mail per speltak verspreid. De zomerkampen vinden in 2024 plaats van 20 t/m 27 juli, de exacte data zijn afhankelijk van je speltak.

Scouts Online
Omdat deze manier van aanmelden voor de sommige leden nieuw is, geven we hier wat informatie over Scouts Online:

  1. Account aanmaken. Als eerste moet je per lid een account aanmaken. Dat kun je regelen via de link onder de login knop.
  2. Gegevens bekijken en wijzigen, als je ingelogd bent. Dit kun je doen door op de knop ‘Mijn Scouting’ in de menubalk te klikken en dan naar ‘Mijn basisgegevens’ te gaan. Hier kun je altijd je gegevens of die van je kind wijzigen, zoals je adres, telefoonnummer en zorgverzekering. Voor Burmania is het van belang dat wij altijd beschikken over de correcte contactgegevens. Bij vragen over je gegevens kun je terecht bij de ledenadministratie: ledenadministratie@burmania.nl.
  3. Facturen bekijken. Je kan al je financiële bijdragen aan Burmania bekijken via ‘Mijn Scouting’ > ‘Financiën’ > ‘Mijn facturen’. Het is alleen nog mogelijk om in één of vier termijn te betalen. Wijzigingen in termijnen kun je doorgeven via ledenadministratie@burmania.nl. Het kampgeld wordt in vier termijnen geïncasseerd op 25 maart, 25 april, 25 mei en 25 juni en op die laatste datum wordt ook geïncasseerd als je één termijn hebt aangegeven.

Kampgelden
Dit zijn de kampgelden zoals die zijn vastgesteld voor dit jaar:
– Bevers: 65 euro
– Welpen: 130 euro
– Scouts (verkenners en padvindsters): 230 euro
– Explorers en stam: 300 euro

De scouts (verkenners en padvindsters) gaan dit jaar in het kader van ons 95-jarig jubileum naar het buitenland en daarom is het kampgeld hoger dan normaal.

Aanmelding kamp
De aanmeldingsformulieren zijn klaar en daarom vragen we iedereen om zich aan te melden. Ook als je niet meegaat, graag het formulier invullen.

Bevers
Castor
Jeugdleden / leiding

Pollux
Jeugdleden / leiding

Jongenswelpen
Horde 1
Jeugdleden / leiding

Horde 2
Jeugdleden / leiding

Horde Phi
Jeugdleden / leiding

Meisjeswelpen
Drintel
Jeugdleden / leiding

Woeps
Jeugdleden / leiding

Verkenners
Gemme
Jeugdleden / leiding

De Loor
Jeugdleden / leiding

Padvindsters
Bedezo
Jeugdleden / leiding

Bester
Jeugdleden / leiding

Explorers
Jeugdleden / begeleiding

Stam
Jeugdleden / begeleiding

Problemen met Scouts Online? Neem dan contact op met de secretaris (secretaris@burmania.nl) of de ledenadministratie.