Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileum weekend

mei 25 @ 12:00 - mei 26 @ 16:00

€30,00 – €225,00

Een maand geleden werd het thema voor het jubileumweekend bekend gemaakt. We gaan naar Burnarnia! Burnarnia is een land vol met magie en mysteries. En wij gaan hier een onvergetelijk weekend beleven vol met grote spelen en activiteiten. Hieronder staan de details van het weekend en een kleine uitleg over het jubileumweekend.

Wanneer? van zaterdag 25mei, inloop van 09:30 tot 12:00, tot 26 mei 16:00 uur

Waar?   Burnarnia, Zwolseweg 17, 7731 BC Ommen

Wie? Iedereen. Echt iedereen. Oma’s, opa’s, vaders, moeders, broertjes, zusjes, etc. iedereen mag komen

Waarom? Om het leukste weekend van het jaar met zijn allen te beleven

Het is natuurlijk wel belangrijk dat we weten hoeveel mensen er mee gaan op deze lange reis, zodat we genoeg proviand kunnen inslaan.

Wat is het jubileumweekend?

Elke 5 jaar viert Burmania haar verjaardag groots door met zijn allen op jubileumweekend te gaan. In dit  jubileumweekend worden er door de vrijwilligers van Burmania spelen en activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Dit weekend is namelijk voor iedereen. En daarmee bedoelen we ook echt iedereen. Het is het weekend waarbij we aan de jeugdleden, ouders, familie, vrienden laten zien wat wij allemaal doen bij Burmania. Dit weekend zal dan ook vol staan met activiteiten en vermaak voor alle leeftijden.

Hieronder kun je kaarten kopen voor al jezelf en al je familie en vrienden. Het weekend is vanaf zaterdag tot en met zondag. Het is voor niet leden de bedoeling dat zij zelf een tent/caravan meenemen. Er is weinig plek beschikbaar voor caranvans of campers. Dus hebben we de voorkeur dat bezoekers met een tent komen.  Dit kun je aangeven bij de inschrijflijst die je kan vinden op de link hieronder. Jeugdleden slapen bij hun eigen speltak samen in een tent. Behalve de bevers. Deze slapen wel bij hun ouders/verzorgers. Voor jeugdleden is ook een entree ticket nodig, we proberen het zo veel mogelijk aan te moedigen om ouders/broertjes/zusjes mee te nemen door gezinskorting aan te bieden. Nog 1 laatste puntje, het is helaas niet toegestaan om honden mee te nemen op het terrein.

Zijn er andere vragen, neem contact op met infojubileumweekend@burmania.nl

Het jubileumweekend wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gegevens

Begin:
mei 25 @ 12:00
Einde:
mei 26 @ 16:00
Kosten:
€30,00 – €225,00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://burmania.nl/jubileumweekend

Locatie

Gillwell’s Adashoeve, Ommen
Zwolseweg 17
Ommen, 7731 BC Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar