Nagriezelen van de spooktocht

Niet alleen het weer was spookachtig op zaterdag 16 maart, maar ook in en rondom De Vesting liepen gek verkleedde en geschminkte typetjes rond. Voor iedereen, jong & oud en Burmaniaan of niet, was een tocht uitgezet. Je werd uitgedaagd om de spoken te weerstaan en de tocht te volbrengen. Dat alles als eerste jubileumactiviteit van 90 jaar Burmania.

Met de tocht belandde je op kamp in het bos van Doldersum. Dat betekent onder andere op de fiets er naar toe, door de hudo lopen, gebeten worden door een teek en drie keer bellen bij het leidingterrein. De tocht liep zelfs via twee zelfgemaakte bruggen over het terrein van de Asgaard achter het gebouw. Na het volbrengen van de tocht kon je op adem komen bij het kampvuur en een broodje of marshmallow bakken of natuurlijk het enige echte Burmania 90 jaar vest kopen.

Er is aardig wat afgegriezeld, maar ondertussen is de rust weer teruggekeerd en maken we ons op voor alle andere speciale activiteiten dit jaar. Allereerst het jubileumweekend op 11 en 12 mei in Elp. Gelukkig kunnen we eerst nog nagriezelen met de foto’s van de spooktocht.