Spaar je mee voor Burmania?

Ook dit jaar doet Chr. Scoutinggroep Burmania weer mee aan de Poiesz actie! Een actie die onder veel leden wel bekend is. De actie loopt vanaf maandag 11 februari tot en met zondag 7 april.

Hoe kan je munten sparen voor Burmania?
Bij elke €10,- euro aan boodschappen krijg je één munt, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld door speciale actieproducten te kopen waarbij er zelfs 15 munten te behalen zijn per product. Deze actieproducten worden in de actiefolder van Poiesz supermarkten weergegeven.

In alle Poiesz filialen kun je munten sparen voor Burmania. In principe staat de koker voor de munten van Burmania in het filiaal Heechterp/Schieringen, maar bij De Vesting is er ook een mogelijkheid om munten in te leveren. Wel zo makkelijk!
Deze munten hebben dit jaar een andere kleur, dus de munten van vorige edities kunnen helaas niet meer ingeleverd worden.

Op zaterdag 23 februari staan de meisjeswelpen van de Woeps namens Burmania bij het Poiesz filiaal Heechterp/Schieringen. Het zou erg leuk zijn als wij jullie daar treffen.

Kortom, weer een mooie actie waarbij Burmania jullie hulp goed kan gebruiken.