Aanmelding zomerkampen

De website Scouts Online is de online administratieve applicatie van alle Scoutinggroepen van Scouting Nederland. Ook Burmania doet de administratie via dit systeem.

Via Scouts Online kunnen leden van Scouting veel dingen zelf regelen. Zo kunnen ze hun gegevens of die van hun kinderen wijzigen, facturen bekijken en zich inschrijven voor evenementen.

De kampaanmelding voor alle leden gaat digitaal via Scouts Online. De formulieren voor de kampen zijn via de mail per speltak verspreid. De zomerkampen vinden in 2021 plaats van 9 t/m 17 juli, de exacte data zijn afhankelijk van je speltak.

Scouts Online
Omdat deze manier van aanmelden voor de sommige leden nieuw is, geven we hier wat informatie over Scouts Online:

1. Account aanmaken. Als eerste moet je per lid een account aanmaken. Dat kun je regelen via de link onder de login knop.
2. Gegevens bekijken en wijzigen, als je ingelogd bent. Dit kun je doen door op de knop ‘Mijn Scouting’ in de menubalk te klikken en dan naar ‘Mijn basisgegevens’ te gaan. Hier kun je altijd je gegevens of die van je kind wijzigen, zoals je adres, telefoonnummer en zorgverzekering. Voor Burmania is het van belang dat wij altijd beschikken over de correcte contactgegevens. Bij vragen over je gegevens kun je terecht bij de ledenadministratie: ledenadministratie@burmania.nl.
3. Facturen bekijken. Je kan al je financiële bijdragen aan Burmania bekijken via ‘Mijn Scouting’ > ‘Financiën’ > ‘Mijn facturen’. Het is alleen nog mogelijk om in één of vier termijn te betalen. Wijzigingen in termijnen kun je doorgeven via ledenadministratie@burmania.nl. Het kampgeld wordt in vier termijnen geïncasseerd op 25 maart, 25 april, 25 mei en 25 juni en op die laatste datum wordt ook geïncasseerd als je één termijn hebt aangegeven.

Kampgelden
Dit zijn de kampgelden zoals die zijn vastgesteld voor dit jaar:
– Bevers: 45 euro
– Welpen: 115 euro
– Scouts (verkenners en padvindsters): 150 euro
– Explorers en stam: 250 euro

Mocht het kamp door corona onverhoopt niet doorgaan, dan zullen we voor het kampgeld tot een passende oplossing komen.

Zomerkampen & corona (update 26 maart)
Op dit moment is er nog niks bekend over het definitief wel of niet doorgaan van de kampen. Vanuit Scouting Nederland is er een kampprotocol voor 2021 ontwikkeld (kijk op www.samenopkamp.nl). In de voorbereiding van de kampen kunnen we dit protocol gebruiken. Zodra er meer bekend is, zullen we dat uiteraard delen. We gaan er wel van uit dat de zomerkampen dit jaar doorgaan.  Kijk op www.burmania.nl/corona voor alle laatste info.

Aanmelding kamp
We gaan er dus van uit dat de zomerkampen dit jaar doorgaan. Daarom staan de aanmeldingsformulieren klaar en vragen we iedereen om zich aan te melden. Ook als je niet meegaat, graag het formulier invullen.

Castor kolonie: jeugdleden / leiding.
Pollux kolonie: jeugdleden / leiding.
Horde 1: jeugdleden / leiding.
Horde 2: jeugdleden / leiding.
Horde phi: jeugdleden / leiding.
Woeps: jeugdleden / leiding.
Drintel: jeugdleden / leiding.
Gemme troep: jeugdleden / leiding.
De Loor troep: jeugdleden / leiding.
Bedezovendel: jeugdleden / leiding.
Bester Vendel: jeugdleden / leiding.
Explorers: jeugdleden / begeleiding.
Roverscouts/stam: jeugdleden / begeleiding.

Problemen met Scouts Online? Neem dan contact op met de secretaris (secretaris@burmania.nl) of de ledenadministratie.