Christelijke Scoutinggroep Burmania organiseert kijkdag voor nieuwe leden

Chr. Scoutinggroep Burmania uit Leeuwarden verwelkomt graag nieuwe leden bij de groep. Hiervoor organiseren ze op a.s. 12 maart een speciale kijkmiddag, die geheel in het teken staat van het ontdekken van Scouting.

Afgelopen zomer behaalde de groep een bijzondere mijlpaal van 250 jeugdleden, maar daarmee zit de club niet vol. De club groeit gestaag door, zelfs in deze tijd van corona en maatregelen. Elke zaterdag hebben de leden opkomst en gaan ze bezig met een uitgebreid scala aan activiteiten; neem bijvoorbeeld het knutselen van een vogelhuisje of het lopen van een speurtocht. Burmania wil graag iedereen de kans geven om deze verhalen mee te maken en zet zich in om nieuwe leden te verwelkomen.

Op zaterdagmiddag 12 maart is er een kijkmiddag, speciaal voor iedereen die zich wil laten uitdagen. Van 2 tot 5 ’s middags kunnen kinderen kosteloos meedoen met de activiteiten die er die dag gepland staan. De vrijwilligers van de club laten dan zien hoe leuk Scouting is en wat je er allemaal kunt beleven. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Burmania. Aanmelden voor het kijken kan via www.burmania.nl/kom-kijken