Burmania bestaat 95 jaar

In 2024 vieren we bij Burmania onze 95-jarige verjaardag. Daarom is het een jaar lang feest, met veel speciale activiteiten en dat allemaal in het teken van ‘Groots!’. Op de sitepagina www.burmania.nl/95 vind je alle laatste informatie. Het hoogtepunt is het jubileumweekend op 25 en 26 mei in Ommen. Tijdens dit weekend is iedereen, maar dan ook echt iedereen welkom.

Wat gaan we dit jaar voor speciale dingen doen?

Koning van Burmania: 23 maart
We organiseren een groot spel om een nieuwe koning te kiezen! Daarom gaan we met alle speltakken naar het Leeuwarder Bos. Daar zal de strijd plaatsvinden en jij bent uitgenodigd om hier aan deel te nemen. Word jij de nieuwe koning van Burmania? Deze activiteit is voor alle jeugdleden.

Jubileumweekend Burnarnia: 25 en 26 mei
Het leukste weekend van het jaar! Dit is dé kans om Scouting te (her)beleven in het prachtige bos van Ommen. Tijdens dit weekend reizen we af naar het fantastische Burnarnia… Burnarnia is een land vol mysteries, waar de boze kampvuurkoningin heerst. Wij gaan hier een onvergetelijk weekend beleven vol met grote spelen en activiteiten. Je kan je aanmelden via www.burmania.nl/jubileumweekend. Deze activiteit is voor alle (jeugd)leden, ouders/verzorgers, familie, vrienden etc.

Festival: 21 september
Wat is er leuker dan een groot festival om onze verjaardag te vieren? Het belooft een spectaculaire dag bomvol muziek en activiteiten te worden. Ook bij het festival is iedereen welkom, lid of niet. Meer informatie volgt later.

Andere activiteiten
Voor de leiding is er in het najaar ook een geheime activiteit. Daarnaast gaan we dit jaar natuurlijk ook op zomerkamp en voor de verkenners en padvindsters betekent dit dat ze niet naar Doldersum gaan, maar naar België!

Merchandise
Een jubileumjaar betekent ook nieuwe Burmania kleding. Er is van alles te koop, zoals mutsen en sokken. Zo kun je ook buiten Scouting laten zien dat je lid bent van onze jarige vereniging. Hou site, mail en socials in de gaten voor alle nieuwe producten!