kijken bij scouting leeuwarden

Vriendendag zaterdag 9 maart

Chr. Scoutinggroep Burmania uit Leeuwarden organiseert op zaterdag 9 maart 2024 een speciale kijkdag. De jeugdleden van de groep mogen vrienden meenemen en ook nieuwe kinderen zijn van harte welkom om Scouting te ontdekken.

De Scoutinggroep uit Leeuwarden is de afgelopen jaren gegroeid, maar is nog niet vol. Elke zaterdag houden de leden vanaf vijf jaar zich bezig met uitdagende en avontuurlijke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het bouwen van een eigen toren of het lopen van een puzzeltocht. Burmania wil graag iedereen de kans geven om fantastische verhalen te maken en om het samen buitenspelen bij Scouting te ontdekken. De groep zet zich daarom in om nieuwe leden te verwelkomen.

Op zaterdagmiddag 9 maart is er een kijkmiddag, speciaal voor iedereen die zich wil laten uitdagen. Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen kosteloos meedoen met de activiteiten die er die dag gepland staan. De tijden van de jongste leeftijdsgroep, ‘de bevers’ (jongens en meisjes van 5-7 jaar), zijn 14.30-16.30 uur. De vrijwilligers van de groep laten dan zien hoe leuk Scouting is en wat je er allemaal kunt beleven. Al vanaf 5 jaar ben je welkom bij Burmania.

Huidige jeugdleden mogen op 9 maart hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar Burmania. Aanmelding is dan niet verplicht. Ben je helemaal nieuw bij Scouting? Je ben van harte welkom. Meld je dan aan via het formulier op de site. Bij de meeste leeftijdsgroepen is er plek om na 9 maart nog twee keer gratis mee te draaien.

Mochten er vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden door een mail te sturen naar communicatie@burmania.nl.