Chr. Scoutinggroep Burmania heeft 200 jeugdleden

…en is groter dan ooit

Sinds 14 november 2017 telt Chr. Scoutinggroep Burmania uit Leeuwarden 200 jeugdleden. Nog nooit is Burmania zo groot geweest als nu. Scouting is hip. Iedere zaterdag worden de leukste avonturen beleefd met als belangrijkste uitgangspunt:

Verhalen maken en gave activiteiten doen.

Met een duidelijk verhaal en enthousiaste vrijwilligers weet Burmania kinderen en ouders in de omgeving van Leeuwarden te bereiken. Ouders willen dat hun kinderen weer naar buiten gaan en samen avonturen beleven. Af en toe een schram op de knie of een smerige broek hoort er allemaal bij. Scouting staat in het teken van samenwerken, code, outdoor, uitdaging en sport. Naast actieve spelen is er ook ruimte voor creativiteit en toneel. Deze variatie maakt Scouting uniek en ieder weekend weer anders.

Sinds 1929 beleven kinderen van jong en oud iedere zaterdag de leukste avonturen in het teken van Scouting. Als één van de oudste en grootste scoutinggroepen van Nederland weten de vrijwilligers wat er gevraagd wordt om er een onvergetelijke zaterdagmiddag van te maken. Burmania is een christelijke scoutinggroep waar ruimte is voor alle geloven en overtuigingen. De normen en waarden vanuit het protestantse geloof vormen een rode draad in de omgang met elkaar en de natuur.

Komen kijken bij Burmania? Meld je aan!