Welcome to the Prairie 2 juni 2018

Poets je cowboylaarzen. Slijp je pijlen. Sla de hoefijzers onder je paard. Welcome to the Prairie! 🐴🤠🏹

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert Burmania voor het derde jaar op rij hét evenement voor leden, ouders en familieleden. Welcome to the Vesting!

Editie #3 staat geheel in het teken van het leven op de prairie. Berijd een rodeostier, zoek naar goud, laat je schietskills zien en zing mee met de mooiste cowboyliederen. Kortom, waan je volledig op de prairie!

Middagprogramma

Van 14:00 tot 16:30 uur zullen er te gekke activiteiten op de prairie zijn waar alle jeugdleden en alle ouders, donateurs en enthousiastelingen aan mee kunnen doen. Op het festivalterrein van Burmania zijn ook de Burbar, ‘t Winkeltje en de Club van 100 aanwezig. Bij de Burbar kunt u hapjes en drankjes kopen en bij ‘t Winkeltje de welbekende scoutingkleding of Burmania merchandise.

Oudercontact en info over zomerkamp

Daarnaast zijn er van 14:00 tot 16:30 uur presentaties voor de ouders over zomerkamp. Hier wordt in verschillende groepen (bevers, welpen, scouts, explorers en roverscouts) informatie gegeven over wat een zomerkamp is en wat allemaal nog meer belangrijk is om te weten.
Het tijdschema:
– 14:45 uur: Bevers
– 15:15 uur: Welpen (jongens en meisjes)
– 15:45 uur: Scouts (jongens en meisjes)

Vanaf 16:30 uur zijn de presentaties van alle kampthema’s. Dit houdt in dat per speltak een kampthema wordt gepresenteerd, en achteraf de kampbrieven aan de kinderen worden uitgedeeld. Ontzettend spannend voor de kinderen, wat ze dus absoluut niet mogen missen!

Avondprogramma

Vanaf 19:00 uur zal er een gezellige kampvuuravond zijn, met een pubquiz en optredens van verschillende Burmania-kampvuurbands. Hiervoor is ook iedereen uitgenodigd. Tijdens etenstijd zal er ook de mogelijkheid zijn om een broodje Burbar te nuttigen.

Iedereen is welkom!

Naast leden en ouders/verzorgers zijn ook familie en vrienden welkom, dus neem vooral mensen mee naar de prairie, om te laten zien wat wij bij Burmania doen.

Welcome to the Prairie wordt mede mogelijk gemaakt door:
https://www.feestwinkelxl.nl/