Kerstbrodenactie 2016 van start!

Op 5 november 2016 is de jaarlijkse kerstbrodenactie van start gegaan. Het is dus weer mogelijk om een overhéérlijke kerstbrood te kopen bij jouw Burmaniaan om de hoek. Dit jaar heeft de actie een primeur. Er is namelijk suikerbrood toegevoegd aan het assortiment!
Iedere Burmaniaan heeft een verkooplijst meegekregen en levert deze uiterlijk 3 december weer in bij de groep. Tot die tijd kunnen zij verkopen. Door de lijst rijk in te vullen haalt hij of zij geld op voor de groep. Er zitten ook directe voordelen voor de leden aan!

  1. De leden sparen €0,50 per verkocht brood voor zomerkamp.
  2. Bij tien verkochte broden krijgen de leden een ‘topverkoper’-insigne.
  3. Meer dan vijftien stollen verkocht en de beste verkoper van de speltak? Win twee bioscoopbonnen!

De overhéérlijke broden worden gebakken door Bakkerij van der Zee uit Garyp. Om onderaan de streep geld over te houden voor zowel de groep als de leden, zijn de prijzen als volgt.

  • Kerstbrood van 750 gram met banketspijs voor €4,00
  • Kerstbrood van 1.000 gram met amandelspijs voor €7,00
  • Nieuw: Suikerbrood van 750 gram voor €4,00

De kerstbroden zijn alleen aan te schaffen bij jouw lokale Burmaniaan om de hoek. Burmania organiseert de kerstbrodenactie om geld op te halen voor de groep. Op deze manier kan de groep elk weekend weer avontuurlijke activiteiten voor de jeugdleden organiseren. Want deze activiteiten zorgen er weer voor dat we verhalen maken. Verhalen om door te vertellen.
Wil je meer informatie over de actie? Stel je vragen gerust via kerstbrodenactie@burmania.nl!