Kerstviering 2020

Kerstviering 18 december 2020

Update 17 december: Gelukkig kan de online kerstviering op vrijdag 18 december a.s. nog wel doorgaan. De kerstcommissie heeft de viering zo in weten te richten dat het binnen de richtlijnen valt, namelijk met een beperkte groep mensen. De viering is in de Pelikaankerk en daarom worden de voorschriften van de kerken gevolgd. We vinden het als christelijke groep belangrijk om het kerstverhaal te delen, juist in deze tijd. Na afloop is de viering terug te kijken op ons YouTube-kanaal.

Op vrijdag 18 december houdt Burmania de kerstviering. Deze keer vieren we de geboorte van Jezus op een andere manier dan gebruikelijk, namelijk online. Daarnaast maken we met de speltakken kerstkaarten, die we gaan bezorgen bij verschillende tehuizen in Leeuwarden. 

Online viering
Het thema van de kerstviering is ‘Hoe een klein vlammetje een kampvuur wordt…’ De viering komt rechtstreeks vanuit de Pelikaankerk en vanaf 19.30 uur kun je het via een livestream met het hele gezin thuis meemaken. We gaan luisteren naar muziek, een bijzonder kerstverhaal en bijdragen van verschillende jeugdleden. De viering is live te zien via de Kerkomroep, via het kanaal van de Pelikaankerk: http://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10459.

Kerstkaarten
Op zaterdag 12 december maken de speltakken speciale kerstkaarten. Alle versierde kaarten gaan we in de week voorafgaand aan de kerstviering bezorgen bij verschillende tehuizen in Leeuwarden. Op deze manier zorgen we voor een lichtpuntje voor de ouderen, die soms eenzaam zijn, zeker in deze tijd. Zo hopen we dat een klein vlammetje een kampvuur kan worden.