Poeisz actie 2023

We doen weer mee aan de Jeugd Sponsoractie

Ook dit jaar is het weer tijd om flink te sparen voor Burmania: we doen namelijk weer mee aan de Jeugd Sponsoractie van de Poiesz. Dit jaar kunnen we van 13 februari t/m 10 april  sparen voor onze club - gewoon door boodschappen te doen bij de Poiesz. Bij elke €10 aan boodschappen krijg je een sponsormunt, die je (in de winkel) in de koker voor Burmania kunt doen. Hierdoor kunnen wij uiteindelijk weer superleuke activiteiten voor onze leden organiseren! Dit jaar is de actie weer op traditionele wijze opgezet; zonder restricties door covid. Dat betekent dat er weer een actief verkoopmoment is bij de winkel en dat er aan het einde weer een Sponsorgala plaatsvindt. Hieronder even een paar praktische punten op een rijtje:

  • De munten zijn alleen te ontvangen binnen de looptijd van de actie, zoals hierboven genoemd.
  • Burmania doet mee in de locatie Heechterp-Schieringen in Leeuwarden, net als altijd. Dat betekent dat er bij andere locaties géén kokers voor Burmania staan.
  • De sponsormunten van 2023 hebben een groene rand. Dat betekent dat munten van vóór 2023 niet meer geldig zijn.
  • Er zijn, gedurende de actie, speciale aanbiedingen waarmee je meer munten kunt verrdienen. De actuele aanbiedingen zijn te vinden op www.poiesz-supermarkten.nl/jsa
  • Mocht je de tussenstand willen zien, dan kan dat ook op de website van de sponsoractie.

Het kan zijn dat je vragen hebt over de JSA. Stuur in dat geval even een mailtje naar communicatie@burmania.nl, of kijk op de website van de Poiesz.