Uitleg Scouts Online

De website Scouts Online is de online administratieve applicatie van alle scoutinggroepen van Scouting Nederland. Ook Burmania doet de administratie via dit systeem.

Via Scouts Online kunnen leden van Scouting veel dingen zelf regelen. Zo kunnen ze hun gegevens of die van hun kinderen wijzigen, facturen bekijken en zich inschrijven voor evenementen.

De kampaanmelding voor alle leden gaat digitaal via Scouts Online. De formulieren voor de kampen zijn via de mail per speltak verspreid. De zomerkampen vinden in 2020 plaats van 3 t/m 11 juli, de exacte data zijn afhankelijk van je speltak.

Omdat deze manier van aanmelden voor de sommige leden nieuw is, geven we hier wat informatie over Scouts Online:

1. Account aanmaken. Als eerste moet je per lid een account aanmaken. Dat kun je regelen via de link onder de login knop.
2. Gegevens bekijken en wijzigen, als je ingelogd bent. Dit kun je doen door op de knop ‘Mijn Scouting’ in de menubalk te klikken en dan naar ‘Mijn basisgegevens’ te gaan. Hier kun je altijd je gegevens of die van je kind wijzigen, zoals je adres, telefoonnummer en zorgverzekering. Voor Burmania is het van belang dat wij altijd beschikken over de correcte contactgegevens. Bij vragen over je gegevens kun je terecht bij de ledenadministratie: ledenadministratie@burmania.nl.  .
3. Facturen bekijken. Je kan al je financiële bijdragen aan Burmania bekijken via ‘Mijn Scouting’ > ‘Financiën’ > ‘Mijn facturen’. Het is alleen nog mogelijk om in één of vier termijn te betalen. Wijzigingen in termijnen kun je doorgeven via ledenadministratie@burmania.nl. Het kampgeld wordt in vier termijnen geïncasseerd op 25 maart, 25 april, 25 mei en 25 juni en op die laatste datum wordt ook geïncasseerd als je een termijn hebt aangegeven.

Zomerkamp update (m.b.t. Covid-19 omstandigheden)
Deze week is door de samenwerkende jeugdorganisaties in goed overleg met de instanties een conceptprotocol opgesteld. Het streven is dat dit op korte termijn in het OMT besproken kan worden, waarna er in de week van 8 juni duidelijkheid gegeven wordt aan de zomerperiode.
We realiseren ons dat we hierbij de datum van 1 juni voor het geven van duidelijkheid niet gaan halen, maar de gesprekken zijn in een dusdanig stadium dat we het verstandig vinden ook komende anderhalve week nog af te wachten.

Aanmelding kamp
Het is nog even spannend of kamp door kan gaan of niet. De voorbereidingen gaan wel gewoon door, daarom staan de aanmeldformulieren alvast klaar.

Castor kolonie: jeugdleden / leiding.
Pollux kolonie: jeugdleden / leiding.
Horde 1: jeugdleden / leiding.
Horde 2: jeugdleden / leiding.
Horde phi: jeugdleden / leiding.
Woeps: jeugdleden / leiding.
Drintel: jeugdleden / leiding.
Gemmetroep: jeugdleden / leiding.
Loortroep: jeugdleden / leiding.
Bedezovendel: jeugdleden / leiding.
Explorers: jeugdleden / begeleiding.
Roverscouts/stam: jeugdleden / begeleiding.

Problemen met Scouts Online? Neem dan contact op met secretaris Meindert Reitsma (secretaris@burmania.nl) of de ledenadministratie.