De vijf dingen die je moet weten over Welcome to the Vesting 2017

Op 27 mei is dan eindelijk de tweede editie van ‘Welcome to the Vesting’! Dit jaar met het thema: Welcome to the Jungle! van 14:00 tot 18:00 trekken alle Burmanianen de uitdagende jungle in en zoeken ze het avontuur op. Daarnaast vieren we dat ‘De Vesting’ dit jaar 25 jaar bestaat. Om goed op de hoogte te zijn van alles, delen we graag de vijf dingen die je zeker moet weten over dit bijzondere evenement! Wil je editie van 2016 (her-)beleven?

1. Welcome to the Vesting in vogelvlucht

De middag wordt op spectaculaire wijze geopend om 14:00. Na de opening gaan de speltakken naar de jungle activiteiten en hebben de ouders en andere familieleden alle vrijheid om rond te kijken waar zij willen. Meedoen aan activiteiten, rondneuzen in en om het clubgebouw of een praatje maken met bestuursleden of leiding. Om 17:00 komen we met z’n allen in de kampvuurkuil voor de kampthemapresentaties! Tijdens de kampthema sketches worden de kampthema’s bekend gemaakt van alle speltakken. Sketches die je daarom niet mag missen!

2. Zomerkamp informatie en ruimte voor vragen

Naast toffe activiteiten staat Welcome to the Vesting in het teken van oudercontact. Tijdens het oudercontact is er ruimte voor vragen en wordt er informatie gedeeld over het zomerkamp. Onderstaand het tijdschema voor het oudercontact. De presentaties worden gehouden in de speltakruimte van de Woepskring.

Speltak:

Tijdsstip:

Bevers

14:30 – 15:00

Welpen (meisjes & jongens)

15:00 – 15:30

Scouts (meisjes & jongens)

15:30 – 16:00

3. Parkeren van auto of fiets

We raden uiteraard iedereen aan om op de fiets te komen. De fiets kan geparkeerd worden aan de rechterkant van ‘De Vesting’. Mocht je met de auto komen, houd dan rekening met parkeerdrukte. Aangezien er bij de naastgelegen voetbalvereniging ook een evenement is, raden we aan om de auto te parkeren bij het zwembad, tennisvereniging of P+R Kalverdijkje naast de healthclub.

4. Burbar en ‘t Winkeltje

Op het festivalterrein van Burmania zijn ook de Burbar, ‘t Winkeltje en de Club van 100 aanwezig. Bij de Burbar kunt u hapjes en drankjes kopen en bij ‘t Winkeltje de welbekende scoutingkleding of Burmania merchandise. Bij beide stands is het helaas niet mogelijk om te pinnen. Neem dus voldoende contanten mee. De stand van de Club van 100 deelt graag informatie over de club.

5. 18:00 = Etenstijd op dé scoutingmanier, kampvuurmuziek en gezelligheid!

Rond 18:00 is er voor iedereen tegen een kleine prijs een overhéérlijk Burbar menu. Op de échte scoutingmanier worden de menu’s bereid op vuurtafels. Wat wil je nog meer?

Terwijl je geniet van een heerlijk menu wordt er een kampvuurprogramma geleid door allerlei muzikanten van Burmania. Met een gezellig kampvuur, echte meezingliedjes en Burmanianen kan deze avond niet meer misgaan. Jij bent hier toch ook bij?