Help je mee bij Burmania met NLdoet?

Chr. Scoutinggroep Burmania doet dit jaar weer mee aan NLdoet. Deze landelijke actie wordt georganiseerd door het Oranje Fonds, waarbij vele vrijwilligers op verschillende plekken hun handen uit de mouwen steken.
NLdoet vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 maart. Tijdens deze dag worden er bij Burmania verschillende klussen onder handen genomen, waarvoor wij geld hebben gekregen van het Oranje Fonds.
Bij deze klussen hebben wij jouw hulp hard nodig!

Grote schoonmaak De Vesting

Ten eerste gaan we met een groep mensen ons clubgebouw De Vesting schoonmaken. De start is om 10:00 uur met een bakje koffie/thee, waarna er gepoetst, geboend, gestofzuigd en geveegd kan worden.

Aanbrengen sfeerverlichting middenruimte

Daarnaast gaan we zaterdagochtend ook bezig met het aanbrengen van sfeerverlichting in de middenruimte. Onze middenruimte hoeft bij activiteiten niet altijd helder verlicht te zijn. Door de sfeerverlichting willen we graag gezelligheid creëren. De klus is te vinden op de website van NLdoet.
Klussen rondom De Vesting
Van 14:00 tot 17:00 uur gaan we er met elkaar voor zorgen dat het terrein van Burmania weer spic en span wordt. Klussen zijn bijvoorbeeld:

  1. Planken buitenkant gebouw vervangen (ongeveer twee meter);
  2. Naar de milieustraat om grofvuil weg te brengen;
  3. Dakgoten legen;
  4. Kampvuurkuil schoonmaken;
  5. Snoeien van struiken.

Er is op het gebouw wel wat gereedschap, maar materiaal als harde bezems, scheppen, snoeischaren en zagen zijn altijd welkom
Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die een kar kan meenemen voor het grofvuil.
Uiteraard staat er voor alle klussers een warme drank met wat lekkers klaar. Daarnaast kunnen mensen die tussen de middag aanwezig zijn aanschuiven bij de lunch.
Opgave voor één van de onderdelen van NLdoet kan bij Manon Santhuizen: manonsanthuizen@live.nl. Opgave graag uiterlijk donderdag 9 maart a.s.
Met zijn allen zorgen we er voor dat NLdoet 2017 een succes wordt voor Burmania. Alvast bedankt!