Vossenjacht en overvliegen 2022

 

Vossenjacht en overvliegen zaterdag 17 september

Ook dit jaar staat de vossenjacht weer op de planning en wel voor aanstaande zaterdag 17 september. Deze opkomst zal er anders uitzien dan een normale opkomst, omdat we de binnenstad van Leeuwarden in gaan. Het thema van de vossenjacht dit jaar is: beroepen.

We verzamelen met alle speltakken om 13:45 uur op het Oldehoofsterkerkhof (locatie) in de stad. Vanaf daar gaan we op zoek naar de verschillende verklede Burmanianen die rondlopen. Om 15:45 uur verzamelen we weer bij de Oldehove om te kijken welk groepje er de meeste vossen heeft gevonden. De bevers kunnen om 16:00 uur opgehaald worden van deze locatie.

Als de vossenjacht voorbij is lopen we met zijn allen naar de vijver achter het zwembad de Blauwe Golf, in het Rengerspark (locatie). Als je dit jaar bij een nieuwe speltak begint ga je hier overvliegen en word je verwelkomd bij je nieuwe speltak. Dit begint om ongeveer 16:30 uur. Het overvliegen is daarmee de overgang van de ene naar de andere speltak. Alle ouders en verzorgers zijn van harte uitgenodigd om bij het overvliegen te komen kijken. Het is verstandig om een handdoek en droge kleren mee te nemen als je overvliegt. Alles is rond 17:00 uur weer afgelopen.