De BurBorrelTas 2022

De BurBorrelTas: de tas met de lekkerste inhoud voor een super gezellige avond

Zoals eerder vermeld willen we, na het succes van vorig jaar, ook nu weer de overheerlijke Burborreltas bij jullie onder de aandacht brengen. In samenwerking met Say Cheese en Madame Fromage zijn er drie verschillende borreltassen samengesteld, met daarin een verschillende inhoud: kaas, worst, chocolade en nog veel meer lekkers. Daarnaast ondersteun je Burmania ook nog eens met deze financiële actie - gewoon door te genieten van allemaal lekkere dingen!

Tot en met zaterdag 14 mei kunnen de bestellingen geplaatst worden op burmania.nl/burborreltas . Bestellingen kunnen alleen online via de website gedaan worden. De bestelling kan dan op vrijdag 20 mei of zaterdag 21 mei bij de Vesting opgehaald worden. Degene die aan het eind de meeste tassen heeft verkocht, wordt ook nog eens beloond met een leuke verrassing! Voor meer informatie over deze actie kun je deze flyer of deze video bekijken. 

Er zijn drie verschillende tassen om uit te kiezen: goed gevuld, rijk gevuld en extra gevuld. Zoals de namen al zeggen: de één bevat meer dan de ander. Zo zijn er kruidenkaasjes en dipstokjes, maar zitten er in grotere tassen ook warme chocolademelk en pinda’s. De drie formaten zijn voor verschillende prijzen beschikbaar, zie hieronder:

Goed gevulde tas  €12,50
Rijk gevulde tas    €15,00
Extra gevulde tas €25,00

De BurBorrelTas is te bestellen tot en met 14 mei, je betaalt in één keer voor alle tassen die je bestelt. Je kunt dan zelf het geld voor alle tassen bij de juiste mensen inzamelen. Voor alle ingeschreven leden gaat de betaling zoveel mogelijk met een automatisch incasso. Voor niet-leden en bijzondere gevallen sturen wij een betaalverzoek. Nadat je besteld hebt, krijg je een bevestiging van je bestelling en ontvang je indien van toepassing aanvullende informatie over de betaling en het betaalverzoek. Als je de BurBorrelTas besteld hebt is hij op vrijdag 20 mei of zaterdag 21 mei af te halen op ons clubgebouw ‘de Vesting’. 

Wil je nou weten wat er precies in de tassen zit, of wil je er meteen één (of twee) bestellen? Kijk dan op www.burmania.nl/burborreltas voor meer informatie en voor het bestelformulier, of stuur een mailtje naar burborreltas@burmania.nl.