Kerstviering 2021

Online kerstviering 17 december

We vinden het bij Burmania belangrijk om elk jaar de geboorte van Christus weer te vieren, zo ook dit jaar. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het helaas niet verstandig om het kerstfeest met alle Burmanianen bij elkaar te vieren. Daarom zal het feest, net als vorig jaar, via een livestream thuis te volgen zijn.

Op vrijdag 17 december zullen we om 19:30 uur beginnen met de kerstviering. Deze wordt uitgezonden vanuit de Pelikaankerk in Leeuwarden, via deze link: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10459 

Na de kerstviering heeft Burmania kerstvakantie. Op 7 januari is de nieuwjaarsborrel voor kaderleden en op 8 januari is de eerste opkomst van 2022, met de jaarlijkse boerenkoolmaaltijd.

Het verhaal wordt verteld

Het thema van deze kerstviering is: 'Het verhaal wordt verteld'. Binnen Burmania worden er vele verhalen gemaakt en verteld, maar het verhaal over de geboorte van Christus is een bijzondere - één die we vaak terug zien komen.

Tijdens deze kerstviering zal dit verhaal verteld worden in een bijzondere setting; als herinnering van een oude herbergier, die graag nog eens terugdenkt aan de bijzondere gebeurtenissen van die specifieke avond.

Voor alle huidige coronamaatregelen bij Burmania kun je kijken op onze coronapagina (www.burmania.nl/corona). Je kan ook altijd bij Scouting Nederland kijken.