Poiesz Jeugd Sponsor actie 2021

Burmania doet mee aan Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Burmania doet al een aantal jaar mee aan de ‘Jeugd Sponsor Actie’, die georganiseerd wordt door de Poiesz. Ook dit jaar doet Burmania weer mee, al is het een beetje anders ingericht dan normaal. Zo is er niet alleen een nieuwe kleur munt, maar gaat ook het Jeugd Sponsor Gala niet door. Hier lees je alles wat je erover moet weten.

Wat is het?

De Jeugd Sponsor Actie wordt dit jaar voor de 16e keer georganiseerd. Met deze actie kun je Burmania op een simpele manier steunen: door boodschappen te doen! Bij iedere €10 aan boodschappen die je bij de Poiesz doet krijg je sponsormunten, die je kunt inleveren voor onze groep. Zo help jij Burmania met het verzamelen van een mooi sponsorbedrag, dat ingezet kan worden bij het creëren van leuke activiteiten.

In de voorgaande jaren was er aan het einde van de sponsoractie het ‘Jeugd Sponsor Gala’. Vanwege de huidige omstandigheden kan het gala dit jaar helaas niet doorgaan. Dat betekent niet dat het nooit meer doorgaat: zodra het kan, wordt het sponsorgala weer georganiseerd.

Hoe doe ik mee?

Zoals hierboven al staat, kun je meedoen door boodschappen te doen bij elke Poiesz winkel in Nederland. Bij elke €10 aan boodschappen (en bij speciale aanbiedingen en producten) ontvang je één Jeugd Sponsor Munt. Let op: de sponsormunten van dit jaar zijn nieuw, wat betekent dat je munten van vorige jaren niet meer kunt inleveren!

In elke Poiesz winkel staat een display met kokers. De koker van Burmania staat in het filiaal in Heechterp-Schieringen. Hoe meer munten er in de ‘Burmaniakoker’ terecht komen, hoe hoger het uiteindelijk te ontvangen sponsorbedrag wordt. Poiesz vraagt je om dit jaar je munten niet thuis op te sparen, maar om ze meteen in te leveren, als voorzorgsmaatregel op de huidige situatie.

De Jeugd Sponsor Actie duurt 8 weken, en loopt van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april 2021.

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben over de Jeugd Sponsor Actie van dit jaar. Mocht je nog vragen hebben, neem contact met ons op of vraag het na in je lokale Poiesz supermarkt. Kijk voor tussenstanden en aanbiedingen op www.poiesz-supermarkten.nl/jsa.