Uitleg Scouts Online

De website Scouts Online is de online administratieve applicatie van alle scoutinggroepen van Scouting Nederland. Ook Burmania doet de administratie via dit systeem.

Via Scouts Online kunnen leden van Scouting veel dingen zelf regelen. Zo kunnen ze hun gegevens of die van hun kinderen wijzigen, facturen bekijken en zich inschrijven voor evenementen.

Voorgaande jaren ging de aanmelding voor het zomerkamp via een papieren formulier. Dit jaar gaat de aanmelding voor alle leden echter digitaal via Scouts Online. De formulieren voor de kampen zijn via de mail per speltak verspreid. De zomerkampen vinden plaats van 20 t/m 28 juli, de exacte data zijn afhankelijk van je speltak.

Omdat deze manier van aanmelden voor de meeste leden nieuw is, geven we hier wat informatie over Scouts Online:

1. Account aanmaken. Als eerste moet je per lid een account aanmaken. Dat kun je regelen via de link onder de login-knop.
2. Gegevens bekijken en wijzigen, als je ingelogd bent. Dit kun je doen door op de knop ‘Mijn Scouting’ in de menubalk te klikken en dan naar ‘Mijn basisgegevens’ te gaan. Hier kun je altijd je gegevens of die van je kind wijzigen, zoals je adres, telefoonnummer en zorgverzekering. Voor Burmania is het van belang dat wij altijd beschikken over de correcte contactgegevens. Bij vragen over je gegevens kun je terecht bij de ledenadministratie: ledenadministratie@burmania.nl.
3. Facturen bekijken. Je kan al je financiële bijdragen aan Burmania bekijken via ‘Mijn Scouting’ > ‘Financiën’ > ‘Mijn facturen’. Het kampgeld wordt geïncasseerd op 25 maart, 25 april, 25 mei en 25 juni, afhankelijk van hoeveel termijnen je hebt ingevuld.

Aanmelding kamp
Als bovenstaande is gelukt, kan het aanmeldformulier voor kamp ingevuld worden. Ook als je niet mee gaat op kamp, graag het formulier invullen. Kies hieronder jouw goede formulier:

Bevers: jeugdleden / leiding.
Horde 1: jeugdleden / leiding.
Horde 2: jeugdleden / leiding.
Woeps: jeugdleden / leiding.
Drintel: jeugdleden / leiding.
Gemme troep: jeugdleden / leiding.
Loor troep: jeugdleden / leiding.
Bedezovendel: jeugdleden / leiding.
Explorers: jeugdleden / begeleiding.
Roverscouts: jeugdleden / begeleiding.

Problemen met Scouts Online? Neem dan contact op met secretaris Meindert Reitsma (secretaris@burmania.nl) of de ledenadministratie.